tarieven

Onze advocaten kunnen u bijstaan op betalende basis of door middel van gesubsidieerde rechtsbijstand (ook wel 'op basis van een toevoeging').

op basis van een toevoeging
Als uw inkomen onder een bepaalde inkomensgrens valt of wanneer u in voorlopige hechtenis zit, kunt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Er wordt dan een toevoeging afgegeven. Als u voor een toevoeging in aanmerking komt, vergoedt de overheid een deel van uw kosten, het overige deel (de eigen bijdrage), betaalt u zelf. De hoogte van de eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Hoe lager uw inkomen is, hoe minder eigen bijdrage u betaalt.

Voor meer informatie verwijzen wij naar https://www.rechtsbijstand.nl/mediation-rechtsbijstand/gesubsidieerde-rechtsbijstand/.

betalende basis
Ook kunnen onze advocaten u bijstaan op basis van een vast uurtarief of door middel van een vaste prijsafspraak.

In het geval van een overeenkomst op basis van een vast uurtarief wordt het aantal uren dat de advocaat aan de zaak werkt vermenigvuldigd met het overeengekomen uurtarief. Hierbij zal op voorhand een inschatting worden gemaakt van de te verwachten tijd die aan de zaak wordt besteed.

In het geval van een vaste prijsafspraak verlenen wij rechtsbijstand voor één vast (totaal)bedrag.

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Verder vindt u hier vindt u onze privacyverklaring.

error: Content is protected !!